Al Ittihad 'woest' op vakantieganger Benzema: 'Konden hem 10 dagen niet bereiken'

Al Ittihad 'woest' op vakantieganger Benzema: 'Konden hem 10 dagen niet bereiken'

19 januari - 21:14
52

Karim Benzema heeft zich vrijdag, zeventien dagen na de afgesproken datum, weer gemeld bij zijn club Al Ittihad. De Saudische werkgever van de Franse spits is witheet en eist een gesprek met Benzema en zijn entourage. 

De 36-jarige Benzema was kort op vakantie op Mauritius, een eiland naast Madagaskar. Aanvankelijk zou hij op 2 januari terugkeren bij Al Ittihad, maar daar kwamen uiteindelijk zeventien dagen bij. Persbureau AFP won informatie in door te spreken met een anonieme bron binnen de club. 

Benzema zou door de cycloon Belal vast hebben gezeten op Mauritius, maar de tropische storm ontstond pas na de door Al Ittihad opgelegde deadline aan de voormalig spits van Real Madrid. "De club is woest", vertelt de anonieme bron. "Hij had op 2 januari terug moeten keren. De club kon hem tien dagen lang niet bereiken."

Er komt snel een gesprek over de toekomst van Benzema, maar de club is niet voornemens om hem deze winter van de hand te doen. Benzema maakte tot dusver vijftien doelpunten voor Al Ittihad, dat op dit moment op de zevende plek staat. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!