'FC Twente wil naderende Ugalde-exit mogelijk opvangen met FC Volendam-spits'

'FC Twente wil naderende Ugalde-exit mogelijk opvangen met FC Volendam-spits'

23 januari - 20:40 Laatste update: 20:53
75

Lequincio Zeefuik staat in de belangstelling van FC Twente. Dat meldt TC/Tubantia dinsdagavond. De Tukkers dreigen Manfred Ugalde kwijt te raken aan Spartak Moskou, en zouden in de gehaaste zoektocht naar een opvolger uitgekomen zijn bij de talentvolle spits van FC Volendam. 

Diverse media, waaronder Fabrizio Romano en Voetbal International, maakten dinsdag melding van een mogelijke overstap van Ugalde naar Spartak. De deal zou zich al in de afrondende fase bevinden. Zeefuik is inmiddels op een lijstje terechtgekomen als potentiële vervanger van de Costaricaanse spits, die tot dusver zeven Eredivisie-doelpunten maakte voor de Tukkers. 

Wedden

Meer odds

In hoeverre de interesse van Twente in Zeefuik concreet is, is op dit moment nog onbekend. Wat wel duidelijk is, is dat de negentienjarige Zeefuik zich de laatste weken steeds vaker laat gelden. De centrumspits, die bij de nummer zeventien van de Eredivisie een aflopend contract heeft, maakte deze jaargang drie goals. Die doelpunten maakte hij in zijn vier meest recente wedstrijden. De meest fraaie maakte hij op 7 december, toen Volendam met 3-1 verloor bij Feyenoord

Welke andere speler(s) er op het verlanglijstje van Twente staat, wordt niet genoemd. Komende zondag speelt de formatie van trainer Joseph Oosting het hele belangrijke uitduel met Feyenoord. Dan zal moeten blijken of Ugalde nog van de partij is. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!