Update: Burak Yilmaz heeft eerste trainersklus te pakken in Turkije

Update: Burak Yilmaz heeft eerste trainersklus te pakken in Turkije

27 januari - 13:30 Laatste update: 28 januari - 12:57
35

Burak Yilmaz lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. Na zijn vertrek als trainer van Beşiktaş wordt de voormalig spits van Fortuna Sittard hardnekkig in verband gebracht met Kayserispor, zo meldt het Turkse Milliyet.

Kayserispor nam recentelijk afscheid van trainer Recep Uçar. Hij leidde de club in eerste instantie nog naar een derde plaats, maar in de laatste zeven wedstrijden in de Turkse Süper Lig wist de oefenmeester niet één keer te winnen. Door die reeks maakte het bestuur van de Turken een einde aan het dienstverband van Uçar.

Burak Yilmaz lijkt de vrijgekomen vacature bij Kayserispor nu in te gaan vallen. Naar verluidt hebben de eerste gesprekken al plaatsgevonden en is een akkoord nabij. Niet lang geleden was de oud-spits nog actief als spits van Fortuna Sittard, waar het de bedoeling was dat hij in Limburg zijn eerste stappen in het trainersvak zou gaan zetten. Er kwam echter een vervroegd einde aan het dienstverband, waarna de Turk terugkeerde naar zijn vaderland.

Update: Burak Yilmaz heeft zijn eerste echte trainersklus te pakken. De 38-jarige Turkse oud-spits is door Kayserispor gepresenteerd. Hij tekent een contract voor tweeënhalf jaar bij de nummer twaalf van de Süper Lig.

Yilmaz was eerder dit seizoen al even interim-trainer bij Besiktas, maar nu heeft hij dus een vaste aanstelling te pakken. Yilmaz zette vorig seizoen bij Fortuna Sittard een punt achter zijn rijke spelerscarrière.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!