Dilrosun-koers verandert: 'Eén club lijkt af te haken voor Feyenoorder'

Dilrosun-koers verandert: 'Eén club lijkt af te haken voor Feyenoorder'

30 januari - 13:57 Laatste update: 14:02
12

In de strijd om de handtekening van Javairo Dilrosun lijkt in ieder geval één club afgehaakt te zijn. Het Franse FC Lorient had afgelopen weekend contact gezocht met Feyenoord om de vleugelspeler aan te trekken, maar nu komen er berichten uit Frankrijk dat de club een andere versterking op het oog heeft.

Volgens L'Équipe is Lorient in gesprek met Badredine Bouanani (19) van OGC Nice. De Algerijns-international zou op huurbasis kunnen overstappen, zonder koopoptie. De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium, waarbij Lorient lijkt te winnen van de concurrentie van AS Saint-Étienne en FC Metz.

Maandagavond kwam VI met het nieuws dat de hekkensluiter van de Ligue 1 en Celta de Vigo uit La Liga geïnteresseerd waren in Dilrosun. Voor Feyenoord is er één voorwaarde, want de ploeg van trainer Arne Sot is deze winterse transferwindow niet voornemens om spelers te verhuren. De aanvaller zou dus definitief overgenomen moeten worden.

Dilrosun tekende in de zomer van 2022 bij Feyenoord. Hij speelde tot nu toe 39 Eredivisie-wedstrijden voor de Rotterdammers. Herin wsit hij zes doelpunten te maken en zes assists te geven.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!