'Chelsea weigert verhuur en wil voormalig Vitessenaar definitief slijten'

'Chelsea weigert verhuur en wil voormalig Vitessenaar definitief slijten'

30 januari - 16:07 Laatste update: 31 januari - 15:12
9

Chelsea heeft een huuraanbieding van Wolverhampton Wanderers voor Armando Broja geweigerd, zo meldt The Athletic. Naar verluidt overwegen de Londenaren Broja alleen te laten gaan bij een definitieve verkoop.

Wolves zou een formeel voorstel hebben gedaan om de 22-jarige spits te huren, maar Chelsea zou het bod naar de prullenbak hebben verwezen. Broja is op dit moment de enige spits in de selectie van The Blues die volledig fit is en staat daarom naar verluidt niet open voor een verhuur, al zou de club wel na willen denken over een verkoop.

Wedden

Meer odds

Chelsea-trainer Mauricio Pocchettino liet zich eerder deze week uit over Broja en stelde dat de international van Albanië het in zich heeft om te slagen op Stamford Bridge, ondanks het feit dat hij twee goals heeft gemaakt in achttien wedstrijden dit seizoen. Volgens de oefenmeester heeft de aanvaller de potentie om een 'geweldige spits' te worden.

In het seizoen 2020-2021 werd Broja door Chelsea bij Vitesse gestald. In de Eredivisie kwam hij in dertig wedstrijden tot tien doelpunten. In het seizoen erna werd de spits verhuurd aan Southampton, waar hij in de Premier League zes treffers produceerde.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!