'Feyenoord heeft een zorg minder: AS Roma-spits maakt binnenlandse transfer'

'Feyenoord heeft een zorg minder: AS Roma-spits maakt binnenlandse transfer'

31 januari - 21:45 Laatste update: 23:20
10

Andrea Belotti maakt het seizoen op huurbasis af voor Fiorentina. De dertigjarige spits hoopt in Florence op meer speelminuten. Hierdoor hoeft Feyenoord geen rekening te houden met Belotti tijdens de ontmoetingen met AS Roma in de Europa League.

Belotti gold bij Roma voornamelijk als stand-in van Romelu Lukaku. Toch kwam de Italiaan al 22 keer in actie voor Roma waarin hij zesmaal trefzeker was en twee assists gaf. De helft van zijn doelpunten maakte hij in de groepsfase van de Europa League. Mede dankzij zijn goals plaatsten de Romeinen zich voor de tussenronde van het toernooi, waarin het gekoppeld werd aan Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Zo ziet de nummer vijf van de Serie A een aanvaller vertrekken. Roma trok deze winter juist twee verdedigers aan. Nederlander Dean Huijsen wordt gehuurd van Juventus en voormalig PSV'er Angeliño is op huurbasis overgekomen van RB Leipzig. Bovendien meldt Fabrizio Romano dat Roma dichtbij het aantrekken van Tommaso Baldanzi is. De aanvallende middenvelder komt voor zo’n tien miljoen euro plus bonussen over van Empoli.

Feyenoord en Roma staan op 15 februari voor het eerst tegenover elkaar, de returnwedstrijd volgt een week later.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ACF Fiorentina (@acffiorentina)