Jan Streuer bevestigt naderende deal: Ajax-back Salah-Eddine naar Twente

Jan Streuer bevestigt naderende deal: Ajax-back Salah-Eddine naar Twente

1 februari - 17:45
35

De overstap van Anass Salah-Eddine van Ajax naar FC Twente is bijna in kannen en kruiken, vertelt Jan Streuer in #DoneDeal. De 22-jarige linksback heeft zelf inmiddels ook ingestemd met een transfer naar Enschede, waar een contract voor 3,5 jaar voor hem klaarligt.

Jan Streuer bevestigt in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, dat Salah-Eddine op het punt staat om de overstap naar Twente te maken. Volgens de rechterhand van technisch directeur Arnold Bruggink wordt op dit moment het papierwerk in orde gemaakt. "Dat gaat goedkomen", zegt hij.

De Telegraaf meldde eerder op de dag al dat Ajax maximaal één miljoen euro kan verdienen aan Salah-Eddine, inclusief bonussen. De vleugelverdediger had in Amsterdam nog een contract tot medio 2025, maar hij kelderde de afgelopen maanden in de pikorde. Coach John van 't Schip geeft de voorkeur aan Borna Sosa en de omgeturnde aanvaller Ar'Jany Martha.

FC Twente biedt nu uitkomst. De Tukkers beschikken met Gijs Smal over slechts één linksback en die laatste loopt bovendien uit zijn contract. Salah-Eddine was vorig jaar al succesvol als huurspeler in De Grolsch Veste. Hij is nu akkoord met Twente over een definitieve overstap.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!