Ajax vist achter het net: Werder Bremen bevestigt deal met Man United

Ajax vist achter het net: Werder Bremen bevestigt deal met Man United

1 februari - 18:24
27

Manchester United verkoopt Isak Hansen-Aarøen aan Werder Bremen. De Duitse club maakt de komst van de negentienjarige Noor vlak voor het verstrijken van de transferdeadline bekend. Ajax, dat ook in verband werd gebracht met Hansen-Aarøen, vist daardoor achter het net.

Hansen-Aarøen beschikte bij Manchester United over een aflopend contract en wilde niet bijtekenen vanwege een gebrek aan perspectief onder manager Erik ten Hag. Daardoor stond de Premier League-grootmacht open voor een vertrek deze winter, zodat er nog wat aan hem verdiend kon worden. Atlético Madrid, Napoli én Ajax zaten naar verluidt achter de aanvallende middenvelder aan, maar hij kiest nu voor Werder Bremen. 

Wedden

Meer odds

"Isak is een heel opwindend talent met een groot potentieel. We zijn heel blij dat we hem hebben kunnen overtuigen van de sportieve perspectieven bij ons. Zijn contract in Engeland zou in de zomer aflopen en hij zou nog meer interesse hebben gewekt. Het is daarom goed dat we hem nu al konden halen", vertelt Werder Bremen-directeur Clemens Fritz.

Ook trainer Ole Werner van de nummer negen van de Bundesliga prijst zich gelukkig. "Isak is technisch goed onderlegd, heeft een hoge balzekerheid en een goed spelgevoel. Hij brengt veel mee, maar we zien ook nog veel ruimte voor ontwikkeling bij hem."