Duits gerucht: Bundesliga-club geïnteresseerd in Pavlidis

Duits gerucht: Bundesliga-club geïnteresseerd in Pavlidis

6 februari - 11:59 Laatste update: 12:07
101

Borussia Mönchengladbach zou geïnteresseerd zijn in Vangelis Pavlidis. De Bundesliga-club wil de premies die verdiend zijn in de beker investeren in versterkingen, zo meldt Bild.

Volgens het Duiste dagblad zou Gladbach al geruime tijd intensief bezig zijn met Pavlidis. Die Fohlen zouden naar verluidt de Franse middenvelder Manu Koné willen verkopen om extra geld vrij te maken voor de Griekse spits. Het contract van Pavlidis loopt tot medio 2025 en zijn transferwaarde lijkt rond de 25 miljoen euro te liggen.

Het bereiken van de halve finale van de DFB Pokal zou aanzienlijke financiële voordelen met zich meebrengen voor Gladbach, dat tot nu toe al ruim drie miljoen euro aan premies heeft verdiend. De club zou bij het behalen van de halve finale nog eens dik drie miljoen euro verdienen. Woensdagavond speelt Gladbach tegen tegen Saarbrücken in de kwartfinales van de bekercompetitie.

Pavlidis heeft dit seizoen al twintig doelpunten in twintig wedstrijden gemaakt voor AZ in de Eredivisie. De 25-jarige aanvaller staat daarmee bovenaan de topscorerslijst van de Nederlandse competitie.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!