Rijkhoff heeft veel aan één Ajax-teamgenoot in bijzonder: 'Mijn grote vriend'

Rijkhoff heeft veel aan één Ajax-teamgenoot in bijzonder: 'Mijn grote vriend'

14 februari - 00:01 Laatste update: 00:03
46

Silvano Vos en Julian Rijkhoff lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben nadat laatsgenoemde deze winter terugkeerde bij Ajax. De vrienden gaven na de laatste wedstrijd van Jong Ajax aan iedere dag samen door te brengen en veel aan elkaar te hebben. De twee zijn dan ook dolgelukkig dat Rijkhoff terug bij Ajax is.

Na de wedstrijd van Jong Ajax tegen MVV Maastricht (3-0), waarin Rijkhoff twee keer het net wist te vinden, verschenen de boezemvrienden lachend voor de camera's van ESPN. "Mijn grote vriend is weer terug. Hij heeft het goed gedaan", valt Vos het interview van Rijkhoff binnen. Ook geeft hij aan weer 'de oude Julian' te hebben gezien. Rijkhoff speelde al in de jeugd van Ajax voordat hij in 2021 naar Borussia Dortmund verkaste. Deze winter maakte Ajax de terugkeer van de 19-jarige jeugdinternational bekend.

Vos en Rijkhoff vertellen erg veel aan elkaar te hebben bij Ajax. Vos begeleidt zijn teamgenoot bijvoorbeeld heel erg bij de omgang met alle, voor hem, nieuwe mensen. Het inburgeren van Rijkhoff mag tot dusver succesvol worden genoemd. De teller staat voor de spits van Jong Ajax al op twee doelpunten uit twee duels. Vanaf volgend seizoen is het de bedoeling dat Rijkhoff een volwaardige kans krijgt bij de A-selectie. Meetrainen doet hij al wel.