Buitenspel: Koeman en De Jong reizen ver om Oranje-international te zien

Buitenspel: Koeman en De Jong reizen ver om Oranje-international te zien

15 februari - 09:28 Laatste update: 09:30
82

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Koeman en De Jong brengen bezoek aan Wijnaldum
Bondscoach Ronald Koeman en KNVB-directeur Nigel de Jong hebben een bezoek gebracht aan Georginio Wijnaldum in Saudi-Arabië. Daar speelt de negentig voudig Oranje-international sinds afgelopen zomer voor Al Ettifaq. De club deelt via Instagram foto's van het bezoek uit Nederland

De voormalig Liverpool-middenvelder speelde tot dusver zestien wedstrijden voor Al Ettifaq. Daarin was hij goed voor zes goals en drie assists. Het KNVB-bezoek wekt de suggestie dat de 33-jarige Wijnaldum nog niet afgeschreven is voor deelname aan het EK in Duitsland, van komende zomer. "Ik zeg niet bij voorbaat dat Saudi-Arabië een competitie is waar ik geen spelers van oproep. Totaal niet. Maar Wijnaldum heeft natuurlijk lange tijd niet gespeeld. Hij moet gaan spelen. Dan zien we het wel", zei Koeman in september van vorig jaar. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ettifaq Club | نادي الاتفاق (@ettifaq)