'Barella ziet nog steeds niks in Premier League en tekent miljoenencontract'

'Barella ziet nog steeds niks in Premier League en tekent miljoenencontract'

15 februari - 13:56 Laatste update: 14:07
22

Nicolo Barella gaat bijtekenen bij Internazionale. Een paar maanden geleden wees hij nog een aanbod van Manchester City af. Het contract van de middenvelder liep nog tot 2026, maar wordt nu met drie jaar verlengd.

Barella heeft ingestemd met een lichte verhoging van zijn nieuwe contract, dat tot juni 2029 zal duren. De Italiaan verdient momenteel ongeveer zes miljoen euro netto per seizoen en dit zal gaan stijgen tot zeven miljoen euro. Dat meldt Gazzetta dello Sport. Barella wordt daarmee de best betaalde speler uit de selectie van de Milanezen.

Wedden

Meer odds

De middenvelder is dit seizoen een belangrijke kracht in het elftal van Simone Inzaghi. In 22 wedstrijden scoorde hij twee doelpunten en was hij goed voor vijf assists. Het is dan ook niet gek dat de 27-jarige Italiaan afgelopen zomer in de belangstelling stond van grote clubs. Pep Guardiola wilde Barella dolgraag naar Manchester halen. De gesprekken vorderden echter niet, omdat Barella duidelijk maakte dat hij niet geïnteresseerd was in een verhuizing.

Op 20 februari staat Barella met Inter tegenover Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League. De eerste wedstrijd van het tweeluik zal gespeeld worden in het Stadio Giuseppe Meazza.