'Feyenoord voert concrete gesprekken met mogelijk nieuwe hoofdsponsor'

'Feyenoord voert concrete gesprekken met mogelijk nieuwe hoofdsponsor'

18 februari - 21:29
104

Feyenoord voert concrete gesprekken met een mogelijk nieuwe hoofdsponsor. QTerminals werkt reeds samen met de club, maar is nu in beeld om de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord te worden, zo meldt 1908.

EuroParcs is op dit moment hoofdsponsor van Feyenoord, maar het contract loopt na dit seizoen af. Vanaf volgend seizoen is er dus ruimte voor een nieuwe hoofdsponsor, en voor die vacature is QTerminals nu concreet in beeld. Het bedrijf is naar verluidt een van de partijen met interesse, maar niet de enige.

Eerder liepen gesprekken met T-Mobile en Port of Rotterdam spaak, waar het nu met QTerminals beter op lijkt te schieten. Ook zou er eerder al met Turkish Airlines zijn gesproken, maar die partij is afgehaakt. Feyenoord zou inzetten op een contract voor meerdere seizoenen.

QTerminals is een terminalbedrijf dat is begonnen in Qatar en opgericht werd door Qatar Ports Management Company. Het bedrijf houdt zich bezig met import, export en maritieme handelsstromen. Medio 2023 verkocht Kramer Group, een Rotterdams havenbedrijf, zijn meerderheidsaandeel aan QTerminals