Transferbeleid PSV gekraakt: 'Was onder Van Raaij onbestaanbaar geweest'

Transferbeleid PSV gekraakt: 'Was onder Van Raaij onbestaanbaar geweest'

23 februari - 21:34
77

Valentijn Driessen is niet te spreken over het transferbeleid bij PSV. De journalist kan niet begrijpen dat de Eindhovenaren hebben nagelaten om Couhaib Driouech aan te trekken, en kijkt kritisch naar technisch directeur Earnest Stewart.

"Earnest Stewart wordt bewierookt voor de spelers die hij gehaald heeft, maar je moet ook kijken welke spelers er niet gehaald zijn", aldus Driessen in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. "In de zomer die centrale verdediger die niet kwam, en nu weer het verhaal met Yorbe Vertessen."

Wedden

Meer odds

"En Driouech, die wel onderweg was naar Eindhoven maar niet is gekomen. Dat was bijvoorbeeld onder iemand als Harry van Raaij die geen technisch directeur was, onbestaanbaar geweest", verwijst Driessen naar de voormalig voorzitter van PSV.

"Die had echt de kosten voor de baat uit laten gaan. En die had doorgehaald", stelt Driessen. "Er is geen speler van Excelsior die Harry van Raaij niet gehaald zou hebben. Als hij de baas van PSV zou zijn geweest. Die laat zich toch niet kisten door die gasten uit Kralingen?"

"Dat is PSV, de kampioen met een straatlengte voorsprong. Dat is ook een bepaalde hiërarchie. Een speler die van Excelsior naar PSV wil, die gaat gewoon", vervolgt de journalist. "Daar zorgt PSV zelf voor. Excelsior krijg nog steeds geld voor Jerdy Schouten, waar hij ook heengaat. Daar kun je het ook in zoeken."