Greenwood stelt Spaanse topclubs teleur: 'Wil dolgraag hier blijven'

Greenwood stelt Spaanse topclubs teleur: 'Wil dolgraag hier blijven'

24 februari - 16:07
4

Getafe wil Mason Greenwood graag nog een jaar vastleggen. De Engelse aanvaller zou hier niet onwelwillend tegenover staan. Beide partijen zijn echter afhankelijk van Manchester United. Greenwood wordt dit seizoen door Getafe gehuurd van United.

Eerder werd door The Telegraph al gemeld dat Greenwood op belangstelling van diverse La Liga-clubs kan rekenen. FC Barcelona en Atlético Madrid zouden vergaande interesse hebben. Getafe president Angel Torres geeft aan dat Greenwood graag nog een jaar bij Getafe te willen blijven. "Hij voelt zich heel goed hier", zei hij in gesprek met El Partidazo de COPE. Of Greenwood houdbaar is voor Getafe ligt volgens Torres aan zijn officiële werkgever. "Het is afhankelijk van wat Manchester United wil. Ook met het oog op de nieuwe eigenaar", zegt hij daarover.

Wedden

Meer odds

In principe keert de Engelsman na dit seizoen terug bij United. Het contract van Greenwood loopt in Manchester nog tot 30 juni 2025. In Engeland leek Greenwood onder het vorige bestuur niet meer te hoeven rekenen op een tweede kans. De nieuwe eigenaar van de club zou daar nog verandering in kunnen brengen. 

Greenwood was tot dusver in 24 optredens goed voor zeven doelpunten. Ook gaf hij vijf assists.