Zidane lijkt één topcompetitie uit te sluiten: 'Wil de taal niet leren'

Zidane lijkt één topcompetitie uit te sluiten: 'Wil de taal niet leren'

29 februari - 08:53
83

Een vertrek van Zinédine Zidane naar de Premier League lijkt onwaarschijnlijk. De Fransman zou bij verschillende Premier League-clubs op het lijstje staan, waaronder bij Manchester United. Zij lijken de naam van Zidane echter te kunnen schrappen.

Zidane zit, sinds hij Real Madrid in 2021 verliet zonder werk. De Franse trainer wordt echter in verband gebracht met verschillende topclubs in Europa, waaronder Manchester United. Bij de Engelse club zou hij aan het einde van het seizoen Erik ten Hag kunnen vervangen, meldt Foot Mercato.

In een gesprek met RMC Sport heeft de Franse journalist, Julien Laurens onthuld dat Zidane echter niet staat te springen om een overstap naar de Premier League te maken. "Ik heb altijd gehoord dat de taalbarrière een obstakel is geweest voor zijn komst naar de Premier League. Hij spreekt geen Engels en wil het ook niet leren. Of het nu bij Manchester United of ergens anders is. Ik denk niet dat hij van het leven in Engeland houdt. Hij wilde niet als speler komen en hij wil ook niet als manager komen", aldus Laurens.

Zidane won met Real Madrid drie jaar op rij de Champions League. Hij werd, naast Manchester United, ook al in verband gebracht met onder andere Bayern München, Juventus en het Franse nationale team.