Noppert traint op andere locatie, 'slechte band met keeperstrainer Heerenveen'

Noppert traint op andere locatie, 'slechte band met keeperstrainer Heerenveen'

7 maart - 16:55 Laatste update: 17:37
30

Andries Noppert is samen met voormalig doelman Harmen Kuperus uitgeweken naar een andere trainingslocatie. De Leeuwarder Courant meldt dat Noppert een slechte band zou hebben met de keeperstrainer van sc Heerenveen, Ruud Hesp.

Voordat het artikel gepubliceerd werd, is Hesp gevraagd naar de geruchten. De keeperstrainer zegt van niets te weten. Volgens Hesp verliepen de trainingen goed en zijn er geen problemen tussen hem en Noppert. Volgens clubwatcher Sander de Vries, zijn de problemen intern bij Heerenveen wel bekend. Vorig seizoen klonken er al kritische geluiden over de oefeningen van Hesp. Hij zou daarbij ook niet achter zijn doelmannen staan in tegenspoed.

Wedden

Meer odds

Algemeen directeur Ferry de Haan zegt van niks te weten. "Daar is tegen mij weinig over gezegd", begint De Haan. "Als het even wat minder gaat, komen dit soort dingen vaak pas naar buiten. Want in de periode dat Andries goed presteerde, heb ik hier niet zoveel over gehoord."

De Haan erkent dat Noppert bij hem langs is geweest om te trainen op een andere locatie. "Andries heeft bij ons aangegeven dat hij op een andere locatie aan de bak wil. Wij willen hem graag helpen om terug te keren op het niveau dat hij aantikte in zijn hoogtijdagen. Als een veldspeler extra krachttraining gaat doen, accepteren we dat ook. Zo moet je het zien", besluit De Haan.