Bijzondere weken zorgen voor brede glimlach bij Reijnders: 'Voor mijn zoon'

8 maart - 07:31 Laatste update: 07:56
12

Kersverse vader Tijjani Reijnders kan zijn geluk niet op na zijn doelpunt voor AC Milan. Na de wedstrijd glundert de Nederlander nog even na en draagt hij de goal op aan zijn kindje dat onlangs werd geboren.

AC Milan haalde donderdagavond in de achtste finales van de Europa League flink uit. In het heenduel met SK Slavia Praag scoorde de Milanezen maar lieftst vier keer. Eén van die goals kwam op naam van Reijnders. De Nederlander startte in de basiself van Milan en stelde niet teleur. Vlak voor rust zette hij een stand van 2-1 op het scorebord. In minuut tachtig, bij een stand van 3-2, verliet de oud-AZ'er het veld.

In een interview met ESPN na afloop van de wedstrijd geeft Reijnders aan dat het doelpunt erg speciaal voelt. Hij is immers net vader geworden. "Dit doelpunt is voor mijn zoon. Ik ben blij om weer eens op het scorebord te staan. Nu wil ik zo doorgaan", aldus de middenvelder. Reijnders scoorde tot dusver twee keer voor Milan. Beide doelpunten werden gemaakt in competitieverband.