Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet sleutelen en zet Schouten weer in defensie

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet sleutelen en zet Schouten weer in defensie

8 maart - 08:35
46

Peter Bosz moet wat sleutelen aan de opstelling van PSV tegen Go Ahead Eagles. Voor het duel dat vrijdagavond al wordt gespeeld, is Joey Veerman bijvoorbeeld een twijfelgeval en is André Ramalho geschorst.

Walter Benitez blonk in de wedstrijd tegen Feyenoord afgelopen weekend nog uit, waardoor hij weer onder de lat zal starten bij PSV. Als vervanger van Ramalho haalt Bosz waarschijnlijk Jerdy Schouten naar het centrum. Een beproefd recept voor de Eindhovenaren, waardoor hij met Olivier Boscagli in het centrum zal spelen. De twee worden geflankeerd door Sergiño Dest en Jordan Teze.

Wedden

Meer odds

Op het middenveld lijkt Veerman nog een twijfelgeval, maar waarschijnlijk zal hij weer worden vervangen door Mauro Júnior. Ook lonkt er een basisplaats voor de twee doelpuntenmakers van de wedstrijd tegen Feyenoord: Malik Tillman en Guus Til. De aanval zal zoals we de laatste weken gewend zijn worden gevormd door Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Tillman, Mauro Júnior, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.