'FC Barcelona wil gehuurd tweetal behouden ondanks onbetaalbare bedragen'

'FC Barcelona wil gehuurd tweetal behouden ondanks onbetaalbare bedragen'

8 maart - 12:54 Laatste update: 15:03
23

João Félix en João Cancelo willen graag bij FC Barcelona blijven na dit seizoen, zo meldt Mundo Deportivo. Het tweetal wordt op dit moment gehuurd van respectievelijk Atlético Madrid en Manchester City, maar wil graag het avontuur in Barcelona voortzetten.

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft al meermaals aangegeven de twee spelers bij voorkeur definitief vast te leggen. Echter is dit een lastig verhaal wegens de financiële positie van de Spaanse topclub. Volgens Mundo Deportivo heeft Cancelo heeft een optie tot koop in zijn contract van dertig miljoen euro, terwijl Félix voor bijna tachtig miljoen euro definitief overgenomen kan worden.

Wedden

Meer odds

Deze bedragen zijn aan het begin van de verhuurperiode vastgesteld, maar ze zijn te gortig voor Barça om nu neer te leggen. Het spreekt in het voordeel van FC Barcelona dat beide spelers het niet zien zitten om terug te keren naar hun oorspronkelijke clubs, maar Atlético Madrid en Manchester City willen eerst wachten op aanbiedingen van andere clubs. 

Het Spaanse medium schrijft ook dat Félix en Cancelo openstaan voor een langer verblijf in FC Barcelona. Alleen een nieuwe verhuurperiode lijkt tot de opties te behoren om het tweetal langer in Catalonië te houden. De prijzen voor een definitieve transfer zijn voor Barça immers onbetaalbaar. 

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!