Feyenoord krijgt goed nieuws van Minteh: 'Als ik kan blijven, dan doe ik dat'

Feyenoord krijgt goed nieuws van Minteh: 'Als ik kan blijven, dan doe ik dat'

10 maart - 22:27 Laatste update: 11 maart - 08:45
39

Yankuba Minteh heeft na het duel met Heracles Almelo aangegeven graag bij Feyenoord te willen blijven. De vleugelaanvaller, die de laatste weken behoorlijk op dreef is, wordt dit seizoen door de Rotterdammers gehuurd van Newcastle United. 

Feyenoord nam Minteh afgelopen zomer voor één seizoen over van Newcastle, maar als het aan hem zelf ligt komt daar nog een jaar bij. "Als ik de kans heb om hier te blijven, dan doe ik dat. Feyenoord is een fantastische club", aldus de Gambiaan, opgetekend door journalisten van zowel het Algemeen Dagblad als Rijnmond. 

Ook Feyenoord wil langer met hem door. Het AD publiceerde zaterdag nog een stuk over Minteh waarin algemeen directeur Dennis te Kloese aangaf binnenkort te gaan onderhandelen over een nieuwe (huur)verbintenis. Newcastle United komt in april daarover praten. Hij wordt steeds beter. Zijn snelheid is ongelooflijk en hij is nog heel jong."

De negentienjarige Minteh speelde tot dusver negentien Eredivisie-wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten. Drie van die zeven treffers maakte hij de afgelopen drie wedstrijden, tegen respectievelijk Almere City, PSV en dus Heracles. Onduidelijk is nog Newcastle welwillend staat over het nog een jaar stallen van het talent.