Update: 'PSV reist met Veerman naar Duitsland voor clash met Dortmund'

Update: 'PSV reist met Veerman naar Duitsland voor clash met Dortmund'

11 maart - 07:32 Laatste update: 18:08
66

PSV is optimistisch over het meespelen van Joey Veerman in de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund van woensdag. Volgens het Algemeen Dagblad was de 25-jarige spelmaker dit weekend 'nog altijd een reële optie' voor de clash in het Signal Iduna Park.

Veerman was drie weken geleden één van de uitblinkers bij PSV, dat in eigen huis met 1-1 gelijkspeelde tegen de Duitse topclub. De Volendammer raakte daarna tijdens de training licht geblesseerd aan zijn bovenbeen, maar de Eindhovenaren hopen dat hij op tijd fit is voor de return. Veerman ontbrak vrijdag nog wel tegen Go Ahead Eagles, net als een week eerder tegen Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Of Ismael Saibari in actie kan komen tegen Dortmund, is nog hoogst twijfelachtig. De aanvallende middenvelder, die in de heenwedstrijd ook nog in de basis stond, kampte de afgelopen weken met hamstringklachten en 'moet nog worden opgelapt', aldus het AD. 'Veel hangt af van de training van vandaag, waarin Bosz beslist welke troeven hij kan meenemen naar het Westfalenstadion.'

PSV wil ten koste van Dortmund doordringen tot de kwartfinale van de Champions League. De laatste keer dat de Eindhovenaren daarin slaagden, was in 2007. Een zege op Die Borussen zou ook een premie van ruim tien miljoen opleveren.

Update: Joey Veerman lijkt met PSV af te reizen naar Duitsland voor de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund, meldt het Eindhovens Dagblad. Als de spelmaker geen reactie krijgt na de training, dan voegt hij zich bij de selectie van Peter Bosz. Of hij daadwerkelijk in actie kan komen, zal pas later worden beslist.