Slot wil nog meer zien van Feyenoord-aanvaller: 'Hij is veel te bescheiden'

Slot wil nog meer zien van Feyenoord-aanvaller: 'Hij is veel te bescheiden'

11 maart - 11:15 Laatste update: 11:19
20

Arne Slot is tevreden over de wijze waarop Igor Paixão zondag inviel tijdens Feyenoord - Heracles Almelo. Lichtelijk kritisch is de Feyenoord-trainer echter ook, want de Braziliaan mag in zijn ogen iets minder bescheiden zijn op het veld. 

Slot liet Paixão tegen Heracles beginnen op de bank. Na 71 minuten spelen loste hij Luka Ivanusec af en vertolkte hij direct een hoofdrol door na het veelbesproken spelletje steen, papier, schaar een vrije trap tegen de touwen te schieten. 

Wedden

Meer odds

Slot, die zoals bekend niet blij was met dat spelletje, slaakte een zucht van opluchting toen hij zag dat hij uiteindelijk achter de bal ging staan. "Ik was ook wel blij dat hij de steen, papier, schaar won, maar daarmee bedoel ik meer dat hij er ook bij stond om die vrije trap te nemen. Die bal lag misschien wel meer voor een linkspoot", vertelt de oefenmeester aan ESPN

"Maar ik vind nog wel eens dat hij zich wat meer moet laten zien", vervolgt Slot vervolgens kritisch. "Hij is veel te bescheiden, wil veel te snel een bal afspelen. Hij moet met veel meer lef spelen. Ik vond dat hij dat in dit kwartier deed." Al met al spreekt Slot van een goede invalbeurt. "Gedreven ook", besluit hij.