'Gevoelsmens' Babadi blij na contractverlenging: 'Hij heeft ook een rol gespeeld'

'Gevoelsmens' Babadi blij na contractverlenging: 'Hij heeft ook een rol gespeeld'

13 maart - 14:53
17

Isaac Babadi is erg blij dat hij zijn contract heeft verlengd bij PSV. De talentvolle middenvelder beschikte in Eindhoven over een aflopende verbintenis, maar na een lange transfersoap besloot Babadi om in Eindhoven te blijven. In gesprek met PSV TV blikt hij terug op een roerige periode. 

"Voor mij is het een levensbeslissing", begint Babadi in gesprek met PSV TV. Hij tekende uiteindelijk bij tot medio 2028. "De juiste mensen dus aan het werk zetten en die heb ik om me heen. Uiteindelijk hebben we er gewoon het beste van gemaakt. De zaakwaarnemers hebben hun job gedaan, dus gewoon alle opties bekijken. Uiteindelijk ben ik superblij dat het toch is gebeurd zoals ik wilde. En dat is gewoon thuisblijven."

Wedden

Meer odds

Babadi werd wegens zijn aflopende contract veelvuldig in verband gebracht met een transfervrij vertrek bij PSV. Onder meer Ajax en Feyenoord lonkten naar de diensten van de jongeling. "Ik ben een gevoelsmens, dus mijn gevoel is heel belangrijk. Ik heb getekend voor de club waar ik gewoon wil spelen", legt Babadi zijn keuze uit. "Ik hoop hier een belangrijke speler te worden en de fans terug te betalen."

PSV-trainer Peter Bosz werd betrokken in de onderhandelingen met de middenvelder. "Ik heb de trainer uiteraard ook een paar keer gesproken", aldus Babadi, die het goed kan vinden met de oefenmeester. "Hij heeft ook een rol gespeeld in de onderhandelingen en ik ben blij om met hem samen te werken."