Southgate niet blij met stemmingmakerij: 'Bevalt me niet, er is geen probleem'

Southgate niet blij met stemmingmakerij: 'Bevalt me niet, er is geen probleem'

14 maart - 16:42
10

Engels bondscoach Gareth Southgate maakte donderdag zijn selectie bekend. Naast de aanwezigheid van Jordan Henderson is ook het ontbreken van Arsenal-verdediger Ben White opvallend, ondanks hij in goede vorm zit. Volgens Southgate heeft White zelf verzocht om niet geselecteerd te worden.

"We kregen een telefoontje van Arsenal dat Ben White niet tot de Engelse selectie wilde behoren op dit moment", aldus Southgate op de persconferentie. "Ik heb met hem gesproken na Qatar en er was duidelijk sprake van terughoudendheid bij hem. Ik weet niet precies waarom dat zo is, maar ik respecteer het."

Wedden

Meer odds

Southgate benadrukt dat er absoluut geen probleem is tussen hem en White. "Er is geen probleem, ook niet met Steve Holland. Dat werd in sommige artikelen geschreven en dat bevalt me niet", aldus Southgate. "De deur staat 100% open, maar hij is momenteel niet beschikbaar voor ons."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.