Degradatie naar KKD komt dichterbij: 'Wat moet je doen? Kop naar beneden hangen?'

Degradatie naar KKD komt dichterbij: 'Wat moet je doen? Kop naar beneden hangen?'

16 maart - 18:36 Laatste update: 18:36
11

FC Volendam heeft zich nog allesbehalve neergelegd bij degradatie. Ondanks de grote achterstand op de veilige plekken blijft Bilal Ould-Chikh hoopvol.

Sinds Regillio Simons aan het roer staat, wist Volendam nog geen enkele keer te winnen. De achterstand tot nummer vijftien Excelsior bedraagt negen speelrondes voor het einde zeven punten. "Maar wat moet je doen? Met je kop naar beneden hangen?", vraagt Ould-Chikh zich in gesprek met ESPN af. "Ik heb weleens in teams gespeeld dat zich al had neergelegd bij een degradatie, maar dat hebben wij nog niet."

Wedden

Meer odds

Ould-Chikh is een belangrijke kracht bij Volendam. Met twee goals en zeven assists is hij bij negen van de 26 goals van de club direct betrokken geweest. "We hebben een sterke groep met een goede mentaliteit", stelt de aanvaller. "Dat heb ik weleens anders meegemaakt."

Volendam neemt het zondag in eigen huis tegen AZ. Excelsior en RKC, de nummers vijftien en zestien, spelen dit weekend tegen elkaar.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!