'Ongelofelijk goed Feyenoord' oogst lof: 'Het zijn ook nog eens elf teringlijers'

'Ongelofelijk goed Feyenoord' oogst lof: 'Het zijn ook nog eens elf teringlijers'

17 maart - 15:14
118

Kees van Wonderen heeft zondag de strijdlust van Feyenoord op een wel hele bijzondere manier getypeerd. Volgens de coach van sc Heerenveen staan er bij de Rotterdammers elf 'teringlijers' in het veld. Arne Slot ziet dit als een mooie compliment

"Dat neemt niet weg dat we tegen een ongelofelijk goede tegenstander gaan spelen", begint Van Wonderen over Feyenoord voor aanvang van het duel met de Rotterdammers. "In alle aspecten zijn zij top. Samen aanvallen en verdedigend omschakelen, maar het zijn ook nog eens elf teringlijers. In de goede zin van het woord. Ze maken overtredingen op precies het juiste moment."

Wedden

Meer odds

Slot kon de opmerking van Van Wonderen wel waarderen. "Ik vind het een heel mooi compliment. Want wij zijn altijd heel druk bezig met voetballen. Het is vervelend om altijd door AS Roma uitgeschakeld te worden, maar je kan ook wel wat van ze leren. Op sommige terreinen hebben we daarin echt wel wat geleerd, ook al vind ik ons nog steeds niet het AS Roma van de Eredivisie. Ik vind wel dat we daar op een goede manier in gegroeid zijn."