'Vaessen kan droomtransfer maken naar Nederlandse top door concrete interesse'

'Vaessen kan droomtransfer maken naar Nederlandse top door concrete interesse'

17 maart - 17:47 Laatste update: 17:55
81

PSV is nog altijd concreet geïnteresseerd in RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen. Volgens het Brabants Dagblad staat de doelman hoog op het lijstje in Eindhoven. Ook de Schotse topclub Celtic zou met Vaessen aan de haal willen gaan.

Vaessen zou lopende het seizoen nog geen keuze voor een club willen maken, omdat hij zich volledig wil focussen op RKC Waalwijk. Celtic zou wel al een aanbieding hebben gedaan bij de entourage van de keeper. Vanaf 1 juli is Vaessen officieel transfervrij en kan hij dus zelf een keuze maken voor een nieuwe club. De keeper speelt sinds 2015 voor RKC Waalwijk.

Wedden

Meer odds

Bij PSV moet Vaessen de tweede keeper worden achter Walter Benitez. Bij Celtic lijkt de doelman te kunnen strijden voor een vaste plaats onder de lat. PSV zou in april willen denken aan een deal, maar het is de vraag of de Schotten dan niet al hebben toegeslagen. Volgens het Eindhovens Dagblad zou Vaessen zelf wel oren hebben naar een rol als tweede keeper bij PSV.

Vaessen wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar PSV. De Eindhovenaren pakten echter nog niet door, omdat de doelman pas deze zomer transfervrij is. Technisch directeur Earnest Stewart zat in de wedstrijd tegen Vitesse op de tribune voor Vaessen en lijkt dus overtuigd te zijn geraakt. De keeper van RKC miste een groot deel van het seizoen door zijn blessure na de zware botsing met Brian Brobbey.