Oranje-droom voorbij, Advocaat belt: 'Deur staat open, ik ben nu aan het nadenken'

Oranje-droom voorbij, Advocaat belt: 'Deur staat open, ik ben nu aan het nadenken'

18 maart - 07:47
31

Riechedly Bazoer overweegt voor Curaçao te kiezen. Bondscoach Dick Advocaat wil hem dolgraag toevoegen aan zijn selectie en heeft mogelijk succes. Een terugkeer in het Nederlands elftal is sowieso van tafel, beseft de verdediger van AZ .

Bazoer ontkent 'nee' hebben gezegd tegen Advocaat, zoals werd gesuggereerd door Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee. "De deur staat nog open. Ik heb deze week met Advocaat gebeld en nu ben ik aan het nadenken", vertelt hij aan het Noordhollands Dagblad. De nationale ploeg van Curaçao gaat binnenkort op trainingskamp in Turkije. Bazoer zal daar niet bij zijn. "Ik heb wat meer tijd nodig om tot een besluit te komen."

Wedden

Meer odds

Drie jaar geleden bedankte Bazoer nog voor Curaçao, omdat hij voor zijn kans bij Oranje wilde gaan. Dat heeft de zesvoudig international inmiddels uit zijn hoofd gezet. "Je moet wel realistisch blijven. Centraal achterin kan het Nederlands elftal beschikken over absolute wereldtoppers. En ik ben inmiddels 27 jaar", aldus de AZ'er, die in 2016 zijn laatste interland speelde. "Dus nee, Oranje zit niet meer in m'n achterhoofd."