Van de Ven geliefd in Londen: 'Hij is heel grappig, al zou je dat niet zeggen'

Van de Ven geliefd in Londen: 'Hij is heel grappig, al zou je dat niet zeggen'

20 maart - 14:58
3

Micky van de Ven en Gugliemo Vicario hebben een hechte band met elkaar. Op het clubkanaal van Tottenham Hotspur is de doelman openhartig over zijn connectie met de Nederlander en zijn andere teamgenoten.

Zowel Vicario als Van de Ven werden afgelopen zomer aangetrokken door Spurs. "Hij is een goede gast en heel aardig tegen me. Ik praat veel met hem. Hij is ook heel grappig, al zou je dat niet zeggen", aldus Vicario. "We proberen elkaar op en naast het veld te helpen en veel tijd samen door te brengen. Ook met Manor Solomon, Destiny Udogie, Cuti Romero en Rodrigo Bentancur erbij."

Wedden

Meer odds

Tottenham is nog volop in de race voor Champions League-voetbal en presteert goed in het eerste seizoen onder trainer Ange Postecoglou. Volgens de nieuwe doelman is dat niet voor niets. "Ik denk dat we een grote groep met een heel goede teamgeest zijn. Onze selectie is nog jong. We hopen lang samen te blijven en wat speciaals te kunnen bewerkstelligen. Dit seizoen is een soort beginpunt om iets te gaan bouwen. Als we trainen en samen zijn, is het gevoel goed en zijn we heel passievol. Dat moeten we vasthouden."