Verbijstering bij Schotland na nederlaag tegen Oranje: 'Dit is echt ongelofelijk'

Verbijstering bij Schotland na nederlaag tegen Oranje: 'Dit is echt ongelofelijk'

23 maart - 08:26
50

Andy Robertson was verbijsterd na de nederlaag van Schotland tegen het Nederlands elftal. De captain en speler van Liverpool zag zijn ploeg beter zijn, maar het in de slotfase plots helemaal weggeven.

"Het is echt ongelofelijk dat dit de stand is als we van het veld stappen", vertelt een teleurgestelde Robertson na de wedstrijd. "Je kunt niet zo spelen als wij hebben gedaan. Natuurlijk valt er moed te putten uit die eerste zestig tot zeventig minuten, maar de laatste twintig minuten waren onbegrijpelijk. Zo open huis houden als wij deden in de slotfase is echt onacceptabel."

Wedden

Meer odds

Schotland kreeg vooral in de eerste helft een hoop kansen om Oranje over de knie te leggen, maar de bezoekers hadden het vizier niet op scherp. "Als mensen deze uitslag zien, denken ze dat het een eenzijdige wedstrijd was. We kunnen best kansen missen, maar niet zoals dit. Toch hebben we het gevoel dat we niet mijlenver verwijderd zijn van het niveau van Nederland."

Robertson heeft nog wel complimenten over voor de goal van Tijjani Reijnders. "Een wonderschot, maar we raakten niet in paniek. We begonnen heel sterk aan de tweede helft en kregen ook goede kansen. Maar op dit niveau gaat het erom dat je die mogelijkheden benut."