Boadu laat zich uit over toekomstplannen: 'De zomer komt er snel aan...'

Boadu laat zich uit over toekomstplannen: 'De zomer komt er snel aan...'

31 maart - 22:11
40

Myron Boadu voelt zich op zijn plek bij FC Twente en sluit een langer verblijf niet uit. De spits, die door de Tukkers wordt gehuurd van het Franse AS Monaco, geeft in gesprek met Voetbal International aan nog niet met zekerheid te kunnen stellen waar zijn toekomst ligt.

"Ik denk dat ik nu ook moet genieten. Maar de zomer komt er snel aan, dan ga ik rustig een keuze maken", stelt Boadu, die op de voet gevolgd wordt door Monaco. "Met de trainer had ik ook een goede relatie, hij is ook blij dat ik hier mijn ding doe. Ik heb contact met mensen van Monaco, we bellen wel eens. Maar het is te vroeg om te zeggen welke toekomst ik daar nog heb."

Wedden

Meer odds

De spits is goed op zijn plek in Enschede. "Dit was de eerste keer dat ik basisspeler was in de Grolsch Veste. Dat was echt iets anders, hoor. Anders dan wat ik hiervoor heb meegemaakt. Monaco moet je niet vergelijken met Twente. Maar ook bij AZ is het niet als hier. Dertigduizend man die tekeer gaan, dat is knap."

"Het geeft me meer kracht om alles te geven voor het team", vervolgt Boadu. "In de tweede helft zette ik even druk, en hoorde ik gewoon hoe ze me naar voren schreeuwden. Ik blokte die bal. Op die momenten geeft ons publiek echt wat extra’s. Dat heb je niet bij Monaco, daar zit bijna niemand."