Frustraties bij Feyenoord: 'Dramatisch, ik heb er eigenlijk geen woorden voor'

Frustraties bij Feyenoord: 'Dramatisch, ik heb er eigenlijk geen woorden voor'

4 april - 22:00
75

Mats Wieffer zit in zak en as na het doelpuntloze gelijkspel van Feyenoord bij hekkensluiter FC Volendam. 'Dramatisch', is het woord waarmee hij de Rotterdamse prestatie typeert.

De stoom kwam nog net niet uit de oren bij Wieffer na de wanprestatie in Volendam. "Dramatisch", zegt hij voor de camera van ESPN. "Dit mag nooit gebeuren. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor."

De middenvelder zoekt naar een verklaring. "Iedereen was heel slordig aan de bal. We konden moeilijk de vrije man vinden en als we hem vonden, ging het voor mijn gevoel te traag. Op een gegeven moment ging Volendam één-op-één spelen en als ze de bal hadden, schoten ze hem meteen weer lang. Daar hadden we het moeilijk mee. Het was gewoon slecht vandaag."

Afgelopen zondag tegen FC Utrecht (4-2) imponeerde Feyenoord nog. "Je zou haast denken dat we er nu te makkelijk over denken. Het is al met al veel te weinig." Komende zondag wacht Ajax in de Klassieker. Wieffer: "Ik verwacht van ons allemaal dat we daar antwoord geven op deze wedstrijd, want dit was heel slecht van ons."