Excelsior geeft update over blessure Driouech: drama lijkt uit te komen

Excelsior geeft update over blessure Driouech: drama lijkt uit te komen

5 april - 16:10
15

Excelsior heeft een update gegeven over de blessure van Couhaib Driouech. De aanvaller is sowieso enkele weken niet inzetbaar door een kwetsuur aan zijn hamstring. De kans is groot dat hij het hele restant van het seizoen zal moeten toekijken. 

"Een grote tegenvaller", zo noemt Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen de blessure van de Marokkaanse aanvaller. "Het is nu zijn andere hamstring. Hij heeft een moeizame periode gehad na de afgeketste transfer naar PSV, maar we hebben geen risico genomen. Hij had geen last." Dijkhuizen denkt zelf dat Driouech niet meer inzetbaar is dit seizoen, maar de aanvaller hoopt nog voor het eind van dit speeljaar fit te zijn.

Excelsior kan Driouech goed gebruiken in de laatste wedstrijden, aangezien de Rotterdammers zich nog boven de degradatiestreep moeten vechten. De Rotterdammers staan nu zestiende in de Eredivisie, een plek die aan het eind van dit jaar zorgt voor een plek in de nacompetitie. Driouech wil na het seizoen ook mee doen aan de Olympische Spelen met Marokko. Daarnaast hoopt hij een mooie transfer te maken, nadat deze winter een stap naar PSV afketste.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: