PSV vecht voor definitief inlijven gehuurde speler: 'Denk dat het ijdele hoop is'

PSV vecht voor definitief inlijven gehuurde speler: 'Denk dat het ijdele hoop is'

13 april - 12:02
79

PSV is druk bezig om Malik Tillman definitief naar Eindhoven te halen. Dat vertelt Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad. Het overnemen van Tillman blijkt echter een ingewikkeld karwei.

In de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad geeft Elfrink uitleg over de situatie rond Tillman. "Met hem zijn ze volle bak bezig, om hem bij Bayern München weg te houden. Ik denk alleen dat het ijdele hoop is. PSV kan een koopoptie lichten van zo'n 12 á 13 miljoen euro, maar Bayern kan dat met een boete van zo'n 3 miljoen euro voorkomen. Dat zal moeilijk worden, maar wie weet. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Misschien zijn ze bij Bayern wel zó verdrietig, dat ze het allemaal niet meer weten."

Wedden

Meer odds

Ook het aanblijven van Joey Veerman is onderwerp van gesprek in Eindhoven. Het lijkt erop dat hij voor PSV niet onaantastbaar is. "Komt daar straks 35 of 40 miljoen voor, dan zal PSV toch ook gaan kijken of hij de volgende stap kan zetten. Jerdy Schouten moet absoluut blijven, die mag zeker niet weg en dat vinden ze bij PSV ook een fantastische speler. Die moet koste wat kost blijven."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: