'Keepersstrijd barst los: Feyenoord denkt aan Vaessen, PSV nog altijd in de markt'

'Keepersstrijd barst los: Feyenoord denkt aan Vaessen, PSV nog altijd in de markt'

13 april - 17:55 Laatste update: 18:07
63

Feyenoord denkt aan de komst van Etienne Vaessen, zo meldt De Telegraaf. De kans is aanwezig dat Timon Wellenreuther deze zomer vertrekt uit De Kuip, waardoor Vaessen in beeld is. De goalie staat ook nog op de radar bij PSV, maar de Eindhovenaren geven de voorkeur aan Wellenreuther.

'Bronnen rondom de speler' bevestigen de interesse van Feyenoord in Vaessen aan De Telegraaf. De kans is aanwezig dat Wellenreuther vertrekt bij Feyenoord, waardoor de Rotterdammers de keeper van RKC Waalwijk in de gaten gouden. PSV is één van de clubs die hoopt op de komst van Wellenreuther, maar Vaessen is ook al langere tijd in beeld in Eindhoven. PSV geeft de voorkeur echter aan de keeper van Feyenoord.

Al met al lijkt er een opmerkelijke keeperscarrousel op gang te komen. Vaessen, die over een aflopend contract beschikt bij RKC, heeft ook andere opties: zo laat De Telegraaf de naam van Celtic ook vallen als geïnteresseerde club.

Zeker is in ieder geval dat de goalie RKC na dit seizoen gaat verlaten. Dat kondigde hij al aan. Daardoor komt er binnenkort een einde aan een periode van negen jaar van Vaessen bij RKC. De sluitpost hoopt zich in zijn laatste weken te handhaven met de club.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: