Vermeende Vaessen-interesse verbaast Slot: 'Voor mij was dat nieuw'

Vermeende Vaessen-interesse verbaast Slot: 'Voor mij was dat nieuw'

14 april - 14:27 Laatste update: 14:30
18

Etienne Vaessen werd zaterdag door De Telegraaf in verband gebracht met Feyenoord, maar daar weet Arne Slot naar eigen zeggen niets vanaf. Dat zei trainer van de Rotterdammers vlak voor het uitduel met Fortuna Sittard. 

'Bronnen rondom de speler' bevestigden de interesse van Feyenoord in Vaessen, zo maakte De Telegraaf zaterdag bekend. Dat nieuws kwam voor Slot als een verrassing, zo vertelt hij voor de camera van ESPN . "Zoals je weet praat ik nooit over spelers van andere clubs, maar ook voor mij was dat nieuws toen ik de naam Etienne Vaessen las."

Wedden

Meer odds

"Maar dat wil niet zeggen, want ik ben heel erg met het elftal bezig, dat onze scouting niet eens een keer op de tribune heeft gezeten daar", vervolgt Slot. "Maar voor mij was dat, op het moment dat ik die naam las, nieuw. Ik beschik nu over drie uitstekende keepers en daarachter zitten nog twee talentvolle jongens. Het nieuws over Vaessen was dus voor mij echt nieuw."

Vaessen zou bij Feyenoord in beeld zijn gekomen omdat Timon Wellenreuther mogelijk vertrekt uit Rotterdam. PSV is één van de clubs die hoopt op de komst van de Duitse doelman.