'Feyenoord opgelet: beoogde Hancko-opvolger in beeld bij Duitse club'

'Feyenoord opgelet: beoogde Hancko-opvolger in beeld bij Duitse club'

17 april - 10:47 Laatste update: 18 april - 14:04
23

Feyenoord-target Konstantinos Koulierakis dreigt naar Eintracht Frankfurt te verkassen, zo meldt Sky Sport-journalist Florian Plettenberg. Indien Willian Pacho vertrekt bij de Duitse club moet de Griekse verdediger hem opvolgen. Koulierakis is naar verluidt ook in beeld bij Feyenoord als de beoogde vervanger van Dávid Hancko.

Er hebben al gesprekken plaatsgevonden tussen alle betrokken partijen over een mogelijke transfer van Koulierakis naar Eintracht Frankfurt, schrijft de doorgaans goed ingevoerde Plettenberg. De twintigjarige verdediger staat naar verluidt welwillend tegenover een overstap naar Duitsland. Hij moet bij Eintracht Frankfurt de opvolger worden van Pacho. Als laatstgenoemde niet vertrekt bij Eintracht, gaat de transfer van Koulierakis naar alle waarschijnlijkheid niet door.

Eintracht Frankfurt is bereid om een bedrag van ongeveer zeven tot acht miljoen euro te betalen voor de diensten van Koulierakis. Echter wil PAOK Saloniki ongeveer dertien miljoen euro ontvangen voor de verdediger. De clubs hebben daarom nog geen overeenkomst gevonden.

Eerder schreven Griekse media dat zowel Feyenoord als Eintracht Frankfurt interesse heeft in de diensten van Koulierakis. De verdediger, die bij voorkeur links in het centrum speelt, zou bij de Rotterdammers in beeld zijn als mogelijke opvolger van Hancko. De Slowaak maakt dit seizoen wederom een sterke indruk in De Kuip en het is niet ondenkbaar dat hij vertrekt. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: