Kieft merkt iets aan Lijnders: 'Dan fluistert hij niet meer in het oor van Klopp'

Kieft merkt iets aan Lijnders: 'Dan fluistert hij niet meer in het oor van Klopp'

20 april - 22:39 Laatste update: 22:42
23

Wim Kieft constateert dat de 'schwung' eruit is bij Liverpool, dat niet opgewassen was tegen Atalanta in de Europa League. Zo is hij van mening dat Mohammed Salah zijn beste tijd heeft gehad en verbaast hij zich over het gedrag van assistent-coach Pepijn Lijnders. 

Volgens Kieft is het beste er wel uit bij Liverpool, dat eerder een aantal goede jaren kende. 'De schwung is er duidelijk uit, zoals het beste ervan af is bij een dragende speler als Mohammed Salah', schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf. Kieft zag dat ook Cody Gakpo, die van Jürgen Klopp de voorkeur kreeg boven Darwin Nuñez en Diogo Jota, zich niet kon onderscheiden. 

Wedden

Meer odds

Wat de oud-spits het meest opvalt bij Liverpool, is het gedrag van assistent-trainer Lijnders. 'Opvallende afwezige aan de zijlijn bij Liverpool bij Klopp was zijn Nederlandse assistent', valt er te lezen. 'In de periode dat het goed ging, kwam Lijnders altijd even iets in het oor van de Duitser fluisteren. Nu Liverpool geen prijzen pakt maar verspeelt, zie je Lijnders niet meer opduiken in de buurt van Klopp.'