Memphis hint op opvallende move: 'Wil niet zeggen dat het onmogelijk is'

Memphis hint op opvallende move: 'Wil niet zeggen dat het onmogelijk is'

22 april - 11:10 Laatste update: 11:22
26

Memphis Depay sluit niet uit dat hij in de toekomst terugkeert naar de Ligue 1. In het verleden speelde de aanvaller in het shirt van Olympique Lyon. Zijn toekomst bij Atletico Madrid is erg onzeker. 

In een interview met Prime Video Sport gaat Memphis in op zijn voetbaltoekomst. Hij sluit een terugkeer naar Frankrijk op voorhand niet uit. "Ik wil niet zeggen dat het onmogelijk is", begint de Oranje-international zijn relaas. "Op dit moment speel ik bij Atlético Madrid en ik zit hier op mijn plek. We zullen zien wat er in de toekomst gebeurt."

Wedden

Meer odds

Memphis is van mening dat het niveau van de Ligue 1 door veel mensen wordt onderschat. "Het is geen makkelijke competitie", aldus de aanvaller, die vervolgens nadere toelichting geeft. "Het is een erg fysieke competitie met veel snelle spelers."

De toekomst van Memphis bij Atlético Madrid is op dit moment erg onzeker. Eerder bracht MARCA naar buiten dat de Spaanse club meerdere spelers wil laten vertrekken om ruimte te maken voor inkomende transfers. De Nederlander is naar verluidt een 'zekerheidje' op het lijstje met vertrekkende spelers. Ook Stefan Savic, Ángel Correa en Saul Niguez zouden mogen vertrekken bij Atlético Madrid.