'De eerste die Slot er bij Liverpool direct uit gaat pleuren is hij natuurlijk'

'De eerste die Slot er bij Liverpool direct uit gaat pleuren is hij natuurlijk'

27 april - 08:20 Laatste update: 08:27
90

Valentijn Driessen is in de podcast Kick-Off vol lof én kritisch over Arne Slot. De trainer van Feyenoord staat op het punt Rotterdam achter zich te laten en de overstap te maken naar Liverpool.

Doelend op onder andere Bryan Linssen, Cyriel Dessers, Danilo en Santiago Gimenez begint Driessen zijn commentaar. "Slot verdient af en toe ook kritiek, want zo nu en dan praat hij onzin. Eigenlijk functioneren alle spitsen die hij onder zijn hoede heeft gehad niet naar behoren. Er zijn spelers op andere posities die Slot wel naar een veel hoger niveau heeft gebracht", stelt de chef voetbal in de podcast van De Telegraaf.

Liverpool hoopt de overstap van Slot naar de Premier League nog dit weekend af te ronden. Op Anfield komt de Nederlander in aanraking met absolute sterspelers. "De eerste die Slot er direct uit gaat pleuren is Mohammed Salah natuurlijk", is Driessen stellig.

Daarnaast is er volgens de journalist slechts één Feyenoorder waarvan Slot overweegt om hem mee te nemen. "Je kijkt ook naar posities. Als Quilindschy Hartman straks hersteld is van zijn knieblessure hebben ze Andrew Robertson al als linksback. Virgil van Dijk speelt graag links in het centrum van de verdediging. Mocht Van Dijk straks vertrekken bij Liverpool, dan zou ik het wel aandurven met Dávid Hancko", aldus Driessen.