Immers gaat emigreren met gezin: 'Het klimaat daar trekt ons erg aan'

Immers gaat emigreren met gezin: 'Het klimaat daar trekt ons erg aan'

29 april - 14:35 Laatste update: 17:01
87

Een opvallende 'transfer' van Lex Immers. De 37-jarige voetballer, die op dit moment nog actief is bij de amateurs van SVV Scheveningen, gaat met zijn gezin emigreren naar Spanje. 

Dat vertelt Immers in een bericht op sociale media. 'Wij wilden al langer de stap nemen om te vertrekken uit Nederland. Maar toch durfden wij het steeds niet aan', valt er te lezen. 'Totdat mijn zwager en schoonzus onze gedachten veranderden, waardoor we nu echt de stap gaan nemen en emigreren naar Spanje.' Immers, die in Nederland voor onder meer ADO Den Haag, Feyenoord en NAC Breda speelde, zoekt de zon op. 'Wat ons vooral ook aanspreekt is het klimaat.'

Immers kondigt aan eerst een jaar een woning te huren in Spanje, alvorens zelf een stulpje te kopen. 'Zodat wij ons goed kunnen oriënteren op waar we uiteindelijk precies willen wonen. Ons eigen huis is hier binnen twee weken verkocht aan super leuke mensen. Aankomende woensdag is alles definitief. Dit is een kort blogje, mochten jullie vragen of tips hebben, zijn deze altijd welkom', sluit Immers af. 

De meeste professionele wedstrijden speelde Immers voor ADO Den Haag (262) en Feyenoord (124). Ook speelde hij een korte periode bij Cardiff City en Club Brugge. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Immers in Spain (@immers_in_spain)