'Brentford en Crystal Palace azen op Jobe Bellingham'

'Bellingham-telg bewandelt andere route, Premier League-transfer lonkt'

30 mei om 21:29
Laatste update: 30 mei om 22:29

Jobe Bellingham kan deze zomer de overstap maken naar de Premier League. Volgens Fabrizio Romano en The Athletic azen Crystal Palace en Brentford op de diensten van het jongere broertje van Jude Bellingham.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano is de komst van Bellingham een van de topprioriteiten van Crystal Palace-manager Oliver Glasner. De Londense club kan rekenen op concurrentie van Brentford. Bellingham staat momenteel onder contract bij Sunderland, dat uitkomt in het Championship.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Cardiff City

  • logo

    Sunderland

Vorige zomer maakte het achttienjarige talent de overstap van Birmingham City, waar ook broer Jude doorbrak. De oudere Bellingham maakte de overstap naar Borussia Dortmund en schittert inmiddels bij Real Madrid op het middenveld. Jobe Bellingham kan net als zijn broer op het middenveld uit de voeten, maar ook als aanvaller. Afgelopen seizoen kwam de international van Engeland onder de 19 tot 45 optredens voor Sunderland.  

De kans is dus groot dat Jobe de eerste Bellingham in de Premier League wordt. Zijn broer voetbalde in Engeland alleen op Championship-niveau.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over de definitieve selectie: