Telstar-topscorer: Ik zie dit als mijn laatste kans

Telstar-topscorer: "Ik zie dit als mijn laatste kans"

29-10-2008 13:26

Plet speelde zich afgelopen seizoen in de picture bij Nederlands amateurkampioen FC Lisse. Telstar, dat hard op zoek was naar een sterke spits, hapte uiteindelijk toe en bood de spits kans zich te revancheren voor zijn mislukte avontuur in het profvoetbal bij FC Den Bosch.

"Ik zie dit ook een beetje als mijn laatste kans", bekent de 21-jarige Plet in Voetbal International. "Ik ben nu 21 en ik besef heel goed dat het nú moet gebeuren. Ik leef echt voor mijn sport en investeer in mezelf door middel van extra trainingen. Op zondagen ben ik met wat trainers ergens op een bijveldje in mijn eentje aan het afwerken."

Die extra trainingsarbeid betaalt zich nu uit. In de eerste dertien duels van het seizoen trof Plet al acht keer doel. Daarmee staat hij op de tweede plek in de topscorerslijst van de vaderlandse eerste divisie.

Plet: "Ik heb nu al meer gescoord dan in twee seizoenen FC Den Bosch. Het verschil is dat ik nu heel gefocust ben op scoren, ik behandel elke kans alsof het de enige van de wedstrijd is."