Vlemmings: Timmer is mijn nummer één

Vlemmings: "Timmer is mijn nummer één"

Gepubliceerd: vrijdag 13 februari 2009 om 21:44vr 13-02-2009 om 21:44

"Hij is mijn eerste keeper", zegt Vlemmings in gesprek met AD/Sportwereld. Timmer mag komende zomer vertrekken uit Rotterdam, waar hij niet voorkomt in de plannen van Mario Been. De Rotterdammer neemt dan de touwtjes in handen bij de Stadionclub.

Voorafgaand aan de Klassieker van komende zondag steekt Vlemmings de 37-jarige goalie een hart onder de riem. "Henk staat de laatste wedstrijden prima te keepen. Dat wil ik graag zo houden. Uiteraard heb ik met hem gesproken. Henk gaat professioneel met deze situatie om. Hij is een sterke persoonlijkheid die weet wat hij wil. Dit is inherent aan topsport. In deze fase kijk je naar het nieuwe seizoen en gaat het zondag weer om de drie punten."

Hoewel de opdracht in de Amsterdam Arena meer dan lastig is, heeft de interim-trainer met dank aan de sterke optredens van zijn ploeg in de laatste twee duels, vertrouwen in een goede afloop. "We hebben vier punten behaald en twee keer de nul gehouden. Maar het belangrijkste was dat Feyenoord weer één was in de laatste wedstrijd. Er stond een team dat zich met elf man en zeker met tien, drie slagen in de rondte heeft gewerkt. Sinds Heerenveen-uit is er wel iets gegroeid."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws