Robben: 'Ook Barça wilde mij hebben'

Robben: 'Ook Barça wilde mij hebben'

02-09-2009 18:12

Robben besloot echter niet in te gaan op de belangstelling van de Spaanse landskampioen. "Er was interesse", bevestigt Robben in gesprek met FC Groningen TV. "Ik denk alleen dat het onmogelijk was geweest. Ik ben bang dat Real Madrid me nooit had laten gaan naar Barcelona. Maar dat is nu niet meer aan de orde. Ik ben blij dat ik nu bij Bayern München speel. Dit is voor mij de beste keuze."

De Bedummer kende een voortvarende start van zijn loopbaan in Duitsland. Tijdens zijn debuut in het duel met VfL Wolfsburg (3-0) verscheen zijn naam direct twee keer op het scorebord. Het leverde hem veel positieve kritieken op. Ook de samenwerking met sterspeler Franck Ribéry stemde de Duitse media bijzonder positief.

Robben blijft rustig onder zijn voortvarende start. "Het ging eigenlijk vanaf begin af aan lekker. Vanaf het moment dat ik er in kwam kon ik direct gevaarlijk zijn, een paar keer met schoten op doel. Uiteindelijk viel die eerste goal en tien minuten voor tijd de tweede er nog overheen. Tja, dat was fantastisch."