Ancelotti: niet bezig met afscheid bij Chelsea

Ancelotti: niet bezig met afscheid bij Chelsea

Gepubliceerd: vrijdag 13 mei 2011 om 19:19vr 13-05-2011 om 19:19

Ancelotti grijpt dit seizoen met Chelsea naast alle prijzen. Na de 2-1 nederlaag tegen Manchester United is ook de titelstrijd gelopen. Volgens de geruchten kost dat de baan van de oefenmeester, die niet bezig is met een eventueel afscheid. "Ik wil niet nadenken over mijn laatste wedstrijd", zegt Ancelotti in aanloop naar het duel met Newcastle. "Ik richt me op het uiterste uit de ploeg te halen, door te winnen en de fans te bedanken."

"We wachten af en zien wel wat er gaat gebeuren", gaat Ancelotti in op zijn eigen toekomst op Stamford Bridge. "Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren aangaande mijn toekomst, maar ik ben niet gespannen. Ik ben rustig en kalm. Ik hoop te blijven. Dat heb ik al vaker gezegd. Maar als er iets veranderd is, dan zal ik zonder problemen een oplossing vinden."

Ancelotti claimt een goede relatie te hebben met zijn spelersgroep. "Maar ik denk niet dat er een probleem ontstaat voor volgend seizoen als ik hier niet meer ben. Ik hoop natuurlijk te blijven, maar misschien komt er een andere coach en zij zullen dezelfde relatie opbouwen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws