Fer voelt niets voor vertrek naar Benfica

Fer voelt niets voor vertrek naar Benfica

27-07-2012 07:22
3

De middenvelder komt bij de club uit Portugal in beeld wanneer Benfica Axel Witsel ziet vertrekken. De Belg staat in de belangstelling van de Europese top, mocht hij verkocht worden dan wil Benfica snel handelen. De Portugezen zijn niet onbekend in Enschede. Eerder nam de club Ola John over van FC Twente, terwijl het ook in de markt was voor Luuk de Jong.

De Telegraaf meldt vrijdag dat Fer zelf geen trek heeft in een transfer. Hij wil niet na één seizoen vertrekken bij FC Twente. In het Europa League-duel met Inter Turku bevestigde hij zijn kandidatuur voor een basisplek in Enschede. In een rol als meest vooruitgeschoven middenvelder maakte de oud-Feyenoorder niet alleen twee treffers, maar vooral indruk in Finland.

"In Enschede vonden wij dat we vanuit het middenveld te weinig mensen in het strafschopgebied hadden. We zijn toen geëindigd met Leroy op deze positie en dat heeft hij ook ditmaal weer goed gedaan. Hij is voor mij zeker een optie op deze plek dit seizoen. Ik vind, dat we hoe langer meer de juiste mix en balans weten te vinden voor het team", aldus trainer Steve McClaren.