Go Ahead Eredivisie in met amateurspits De Ruiter
"Een sierlijke speler die verrassend uit de hoek kan komen"

Go Ahead Eredivisie in met amateurspits De Ruiter

12-06-2013 11:42

De Ruiter, afgelopen seizoen met vijftien treffers topscorer van de zaterdaghoofdklasser, tekende een amateurcontract bij de promovendus uit Deventer. "Maurice is een veelzijdige, aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval goed uit de voeten kan. Met zijn linkerbeen creëert hij openingen voor anderen en verder pikt hij ook zelf zijn goals mee", zegt voorzitter Edwin Mulder op de officiële website van de club.

"Het is een sierlijke speler die verrassend uit de hoek kan komen", aldus Mulder. De Ruiter is blij met de kans die hij krijgt van Go Ahead. "Ik ben erg blij dat ik met mijn komst naar Go Ahead Eagles de stap naar het betaalde voetbal kan maken en zal er alles aan doen om me op het hoogste niveau te bewijzen", aldus de aanwinst.

Het contract van Teije ten Den (20) werd door Go Ahead met één seizoen verlengd. Ten Den kwam afgelopen seizoen over van Rohda Raalte. "Met Go Ahead Eagles de Eredivisie in: mooier kan het niet. Ik ben erg blij met deze kans en het vertrouwen dat Go Ahead Eagles in mij heeft. Nu heb ik de mogelijkheid om door te groeien en hopelijk speelminuten te maken in de Eredivisie", aldus de aanvaller.