Groep A: Valencia wint ruim, Swansea morst
Spanjaarden snel klaar met Sankt Gallen

Groep A: Valencia wint ruim, Swansea morst

24-10-2013 23:05

In het Mestalla had Valencia totaal geen moeite met de opponent. Francisco Alcacer zorgde na ruim twintig minuten voor de openingstreffer en vanaf dat moment ging het hard.  Federico Cartabia, Dejan Janjatovic en opnieuw Cartabia zorgden voor een 4-0 ruststand.

Valencia nam na rust gas terug en beperkte zich tot één extra treffer. Deze kwam op naam van Sergio Canales. Stephane Nater wist de eer te redden namens de bezoekers.

Swansea laat zege liggen
Swansea City leek dankzij de Spanjaard Michu op weg naar een driepunter. De spits zorgde in het duel met Kuban Krasnodar, dat in de kwalificatiefase Feyenoord uitschakelde, voor de openingstreffer. Een late strafschop van Djibril Cissé zorgde voor een puntendeling: 1-1.

Swansea verscheen met één Nederlander aan de aftrap: Dwight Tiendalli. Ook Wilfried Bony mocht starten, in tegenstelling tot Michel Vorm en Jonathan de Guzman.

Ondanks het puntenverlies blijft Swansea koploper, met zeven punten. Dat is één punt meer dan Valencia. Sankt Gallen (drie) en Kuban Krasnodar (één) volgen.